2013 m. gruodžio 19 d., ketvirtadienis

Kokį hostingą rinktis?

Interneto svetainių kūrimas yra tikrai sunkus procesas, reikalaujantis daug kruopštaus darbo. Vis dėlto, pabaigus tinklalapio kūrimo darbus taip pat kyla nemažai klausimų, iš kurių dažniausias – kokį hostingą rinktis? Mūsų šiandienos tema bandys atsakyti į tai – kokį hostingą rinktis kuriant interneto svetainę?

Nemokami hostingai.
Nemokami hostingai daugeliui atrodo geriausias pasirinkimas, tačiau taip tikrai nėra. Vis dėlto, klausimas, ar verta rinktis tokio tipo hostingą, gali būti atsakytas tik tada, kai būsite nusprendę, kokio tipo yra jūsų projektas. Jei jūsų interneto puslapis yra tik veikiau treniruotė nei perspektyvus projektas ir iš jo nieko nesitikite, tuomet nemokamas hostingas jums – geriausias variantas. Vis dėlto, jei bent dalis jūsų tiki, kad projektas ateityje gali sulaukti bent šiokios tokios sėkmės, tuomet rinktis nemokamų hostingų nepatartina tiek dėl saugumo, tiek dėl nekokybiško darbo.

Mokami hostingai (Lietuviški)
Lietuviški hostingai yra ganėtinai populiarūs tarp Lietuvos vartotojų. Savas dalykas daugumai svetainių kūrėjų atrodo mielesnis. Vis dėlto, gerai pagalvojus, ar tikrai verta pasitikėti hostingu vien dėl to, kad jis yra lietuviškas? Kategoriškai sakome – ne. Taip, nors Lietuvos hostingai ir nėra labai blogi, tačiau dirbant su jais neretai gali pasitaikyti įvairių problemų, po kurių galite gailėtis pasirinkę būtent tą hostingą. Vis dėlto, faktas, jog Lietuvos rinka dar nėra pasiekusi tarptautinio lygio tad rinktis lietuviškus hostingus nėra labai patartina.

Mokami hostingai (Tarptautiniai)
Mokami tarptautiniai hostingai – geriausias variantas perspektyviam projektui. Tokio tipo hostingai yra nebe reikalo išsikovoję gerą vardą. Tarptautiniai mokami hostingai nėra labai brangūs, teikia kokybiškas paslaugas bei garantuoja visišką saugumą. Taip, neretai už tokio tipo hostingą gali tekti sumokėti kiek daugiau, tačiau patikėkite pasirinkę tokį hostingą tikrai nesigailėsite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą